Löner Arbetsvillkor Barnarbete

H&M-gruppens hållbarhetsrapport 2018

Vilka delar i H&M:s hållbarhetsarbete känner du dig mest stolt över och varför?


I tisdags släpptes H&M-gruppens hållbarhetsrapport. Rapporten är ganska lång och innehåller mycket information, så även om det är ett intressant ämne förstår jag om det kan vara svårt att sätta sig in i och förstå allt. Därför tänkte jag dela med mig av mina personliga reflektioner kring rapporten och vilka delar som jag känner mig lite extra stolt över. Lägger även in sidhänvisningar om ni vill läsa mer i rapporten som ni hittar här.

 

 

 

/ Felicia Reuterswärd, Hållbarhetsansvarig H&M Sverige

Vad undrar du?

Vi får många frågor av våra kunder kring hur mode kan vara rättvist, jämlikt, cirkulärt och förnybart. Dessa frågor är oerhört viktiga för oss och ditt engagemang gör skillnad.

Ställ din fråga