Löner Arbetsvillkor Barnarbete

Vinn en ”Repair & Remake” av din garderob!

Vi på H&M arbetar hårt för att leda förändringen mot en hållbar modebransch och har som mål att bli helt klimatpositiva senast 2040. Men för att nå hela vägen behöver vi dig. Att förlänga livet på dina plagg genom att använda, vårda och till sist sälja vidare eller återvinna är det klimatsmartaste sättet att ta hand om både din garderob och vår planet. Tillsammans kan vi skapa förändring!


Member challenge

Vi vill ta del av dina bästa tips för hur du förlänger livet på dina kläder. Har du tips på hur man får bort envisa fläckar eller ger nytt liv till en gammal t-shirt? Eller har du en favoritklänning som med olika styling passar till alla tillfällen? Skicka in ditt tips med bild och text och få chansen att vinna en total ”Repair & Remake” av din garderob.

 

Publicera gärna ditt tips på Instagram med #HMxMyActions så kan du inspirera fler till att förlänga livet på sina kläder!

1:a pris – En av våra duktiga stylister går tillsammans med dig igenom din garderob och ger dig en Repair & Remake som inkluderar:

2-5:e pris – Presentkort hos Repamera på 500 kr

 

Skicka in ditt bidrag

För att vara med och tävla ska du maila en bild och text som beskriver ditt tips ihop med en motivering till varför du vill vinna till event@hm.com senast den 27/9. Observera att du behöver vara H&M medlem för att kunna vinna. Inte medlem än? Registrera dig snabbt och gratis här!

 

För att inspirera andra vill vi gärna kunna dela ditt tips i våra kanaler så meddela i mailet om du INTE vill att vi publicerar din bild och text. Genom att skicka in ditt bidrag godkänner du att vi behandlar dina kontaktuppgifter i enlighet med H&Ms integritetspolicy. Vi kommer använda dina personliga uppgifter för att kommunicera med dig under tävlingens gång. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från H&M.

Behöver du inspiration? Kolla in våra stilmedvetna vänner Molly Hammar, Salem Indrias och Ellinor Löfgren som alla antagit utmaningen att styla en klänning för tre olika tillfällen.

@mollyhammar

@salemindrias

@ellinorlofgren

Vad undrar du?

Vi får många frågor av våra kunder kring hur mode kan vara rättvist, jämlikt, cirkulärt och förnybart. Dessa frågor är oerhört viktiga för oss och ditt engagemang gör skillnad.

Ställ din fråga